Nimetön

Runoilija ShotThroughTheHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2020 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love ain't nothing but a four letter word
 

Vieraan käden kosketus,
kylmä sormi tunnustelee selkänikamia,
painan silmäni kiinni,
en uskalla katsoa,
tajunta hämärtyy,
maailma valuu mustaan aukkoon

tiedän enää vain sen, että
kipu sattuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

I'm sorry my love,
that I'm so useless while you are in such pain.
hang in there darling!

"tiedän enää vain sen, että
kipu sattuu"

Hmm... Todella mielenkiintoinen ajatus. Jäin pitkäksi aikaa tätä miettimään. Samalla täysi itsestääänselvyys, mutta samalla todella hyvin sanottu.

 

Käyttäjän kaikki runot