Nimetön

Runoilija ShotThroughTheHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2020 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love ain't nothing but a four letter word
 

Uskallatko avata oven
hän kysyi ja hymyili
kuin kettu
tai hiirihaukka
vaikka eiväthän ne hymyile
Tietenkin
Miksi en uskaltaisi
tartun kahvaan
hän tarttuu käteeni
Ei rakas
Älä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot