vankeus, vapaus

Runoilija ShotThroughTheHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2020 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love ain't nothing but a four letter word
 

Valheiden verkossa
roikkuvat lupaukset,
petojen kynsiin on kaiverrettu nimeni

Tukehduttaa

Katuvalot tuijottaa,
ne näkevät kaiken,
mutta
eivät ne kerro kellekään

Hiostaa

Revityt paperit, hirtetyt ajatukset,
vapauteen on pitkä matka,
mutta perille ei koskaan pääse,
jos ei ota ensimmäistä askelta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot