virka(a olis)miehelle

Runoilija Antares

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on extreme-laji!!
 

Puheessasi paljon suuntia,
päämääriä ja
tavoitteita.

Katseesi kaukaisuudessa,
näen kuinka mielesi piirtää
minutkin SWOT-analyysiin.

Stretegioita
johtamista.

Minä kun olen sinulle
vahvuus
heikkous
mahdollisuus ja
uhka.

Kuvittelitko
että minun kohdallani
löytäisit vastauksen?

Selite: 
äh, pää täynnä kaikkea taas tänään. Antakaa anteeksi hiomattomuus. Sellainen minä olen itsekin, hiomaton.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästtä runossa on voimaa ja uhmaa, sopivasti.

Kiitos sanoistasi.

kiitos vlaind, pitänee korjata :)

Pieni hiomattomuus sopii hyvin. Runo on raikas, vain loppu on hiukan tavanomainen.

 

Käyttäjän kaikki runot