muutoksessa

Runoilija Antares

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on extreme-laji!!
 

Muutan pian,
muutun jo nyt.
Lähes vieras omissa silmissäni,
enemmän itseni kuin ikinä.
Uskon että elämä kantaa.

Muutan itseni,
muutan sinut.
Muutan poikani ja koko maailman.
Elämä vilistää taas,
purkautuu kuin vanha villapaita,
neulotaan sitten kasaan niin
että välissä uutta lankaa
(vahvempaa).

Rakastan muuttoja,
muutoksia.
Minulla edessäni tyhjä kangas,
siihen hyvä alkaa hahmotella.
Nyt ei monimutkaista,
ei impressionismin etempää tarkastelua.

Piirrän hymyilevan suun
muu piirtyköön ympärille.
Aikanaan

Selite: 
Elämä on ihanaa ja rakkaus parantaa!
Kategoria: 
 

Kommentit

Jeesh. Hyväntuulista ja toiveikasta. Itselläkin muutto edessä. :) Rohkaistuin.

Jeesh. Hyväntuulista ja toiveikasta. Itselläkin muutto edessä. :) Rohkaistuin.

 

Käyttäjän kaikki runot