Alaston aate

Runoilija Rantanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2021 17:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.4.1993

 

Istun parvekkeella
nautin savuketta

Syksyn ensimmäinen
pakkasyö kirveltää

Tunnen itseni alastomaksi

Alastomaksi tunteista
alastomaksi ajatuksista

Ehkä olen alasti
paljastaneena kaiken

Sillä tunteet, ajatukset,
mielipiteet sekä aatteet

Luovat meistä sen
keitä me olemme

Tuntuu siltä kuin
olisin unohtanut

vaatteeni, aatteeni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot