Palapeli

Runoilija Rantanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2021 17:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.4.1993

 

Palapelin palasia
lattialla pölyisellä

143 kappaletta

Löysin vain 138

Näen kokonaisuuden
Se on kuin taulu
Kaunis merimaisema

Vain jotain puuttuu
Jotain, jota en löydä

Etsin pitkään, etsin yhä

Vain muutama pala puuttuu

Suunta elämälle
Elämän tarkoitus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot