Lapsuus

Runoilija Rantanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2021 17:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.4.1993

 

Avasin oveni, moni sulkeutui

Suljettuani oveni, yksikään ei auennut

Elämänkertani yksinkertaistettu versio

Kaipaan aikaa hiekkalaatikolla

"Tule hyvä kakku,
älä tule paha kakku"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen haikea runo. Kauniisti kirjoitettu
 

Käyttäjän kaikki runot