kylmä

Runoilija Zurocida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmä

Katselen läpi jäätyneen ikkunan
On mustaa, kylmää ja yksin...

Yksinäinen

sinun katseesi, kehosi
Tuoksusi
Kertovat että haluat
Mutta aina kun on hyvä olla
Väistyt

Pakenet

Siispä yksin
Kylmää

tarvin lämpöäsi,
Haluan..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot