jarruta

Runoilija Zurocida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jarruta, jarruta!
Elämä et saa mennä niin lujaa!
En ehdi perässäsi pysyä kun vauhtisi on lähelle kuuttasataa.
Anna kun hengähdän, pohdin, levähdän.
En halua väärille raiteille enää!
Virheellisiä valintoja, valheellisia tarinoita.
Kuka sellaista enää kertaakaan jaksaa!

Anna minä otan ohjat!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot