Väärintekijä

Runoilija Cariño de mi amor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen on onneton kunnes sen onnellisuudella peittää.

Tai toisinpäin.
 

Minä kerroin sinulle,
että et halua minua.

Perustelin,
sana sanalta,
sanoin ei.

Silti päätin olla rohkea,
katsoa mitä sinulla oli antaa.

En enää ikinä anna elämän päättää,
mitä seuraavaksi tapahtuu.

Koska elämä päättää väärin.

Selite: 
Sinulla oli antaa yksi iso valhe ja pussillinen pieniä. Silti minä olen se joka teki väärin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot