miesnainendualismi

Runoilija Cariño de mi amor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen on onneton kunnes sen onnellisuudella peittää.

Tai toisinpäin.
 

Diffraktiokuviosi sydämeni valkokankaalla
uurtaa rakkauden integraalifunktion uraa
- fotonein

Välillämme tanssiva magneettikenttä,
piirtää sydämiä positroneilla ja elektroneilla,
- kunnes annihilaatio vapauttaa vavahduttavan
gammakvantin

Minun kvanttini siroaa sydänatomista,
mutta sinun kvanttisi absorpoituu
rakkautemme värähdysliikkeeseen,
- antaen sille hetkeksi
sykäyksen verran kineettistä energiaa

Olen sinun kaksoisrakokokeesi.

Selite: 
halusin kirjoittaa jotain mitä melkein kukaan ei tajua. Dorkaa. Aaltohiukkasdualismi<3
Kategoria: 
 

Kommentit

pirun hienosti rakennettu kokonaisuus :) harvoin tälläsissä näkee mitään ideaa, toisin ku nyt.

pirun hienosti rakennettu kokonaisuus :) harvoin tälläsissä näkee mitään ideaa, toisin ku nyt.

 

Käyttäjän kaikki runot