Kohtaus

Runoilija Cariño de mi amor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen on onneton kunnes sen onnellisuudella peittää.

Tai toisinpäin.
 

Hetki hetkittäin,

valkoiset lakanasi kirkuvat myrkynvihreää savua
-- päässäni

kuulen sen.
näen sen.
tunnen sen.

olen voimaton.

on liian myöhäistä itkeä
kun pahat sanat on sanottu

jälkeenpäin voin ainoastaan pyytää
anteeksi

Selite: 
opinko koskaan?
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa mietintää, oppiiko sitä tosiaan koskaan? Välilä mietin sitä itsekin. Mutta oikein hyvää syntymäpäivää ainakin :D

Wau, tää on hieno! Tykkäsin!

Hienoa mietintää, oppiiko sitä tosiaan koskaan? Välilä mietin sitä itsekin. Mutta oikein hyvää syntymäpäivää ainakin :D

Wau, tää on hieno! Tykkäsin!

 

Käyttäjän kaikki runot