Eilen

Runoilija jonna66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

riimittelijä,haikailija....ikuinen optimisti
 

Eilen
En tiennyt löytäväni sinua,
tiesin vain loukkaavani häntä.
Kurkotin tähtiin,
vaikka jalkani eivät osuneet maahan.
Astelin tietä joka ei ollut valmis.
Tänään
tiesin löytäneeni sinut.
Käyttäytyväni oudosti.
Tuntea syvästi,
unelmoida kauniisti…..ja
uskovani rakkauteen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot