Tunne sinusta

Runoilija jonna66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

riimittelijä,haikailija....ikuinen optimisti
 

Mie nään sinun silmäsi
Hah hah haaa,
Mie tunnen sinun poskesi
Hih hih hii,
Niin söpö ja ihana kauttaaltaan.
Koskettaa jos vois ja suudella.
Onni vois joskus potkaista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot