Nimetön

Runoilija jonna66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

riimittelijä,haikailija....ikuinen optimisti
 

Kävelen rannalla kanssasi
tuuli hivelee poskiani.
Kaislat heiluvat tuulessa,
Katson mäntyjä jotka ovat kiertyneet tuulessa
ne ovat olleet siinä vuosia.
Meren vaahtopäät hallitsevat maisemaa
yhdessä auringon säteiden kanssa.
Sinä tulet ja otat minut syliisi ja puristat rintaasi vasten.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaava kevätruno parhaimmillaan
Luonnonvoimat hallitsevat,
ja rakkaasi ottaa sinut syliinsä.
Kaunista.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot