Äiti

Runoilija Mokkapirtelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"..ei enää sadetta joka henkiin herättää.."
 

Liian varhain lähdit
luota rakkaiden.

Sua kaipaamaan jään
Äiti kultainen.

Oisin apua, neuvoas
kaivannut vielä.

Mutta ehkä sun on
parempi siellä.

Tulethan silti vielä
silloin kun tarvitsen?

Tule uniini,
muistoihin rakkauden.

Selite: 
mamma nukkui eilen pois, syöpä vei viimein voiton... Ja ikävä on suunnaton :´(
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava on runosi - voimia sinulle.

Koskettaa syvälle, voimia sinulle ja oerheellesi

Kaunis muistoruno

Koskettavan kaunis. Voimia toivon sinulle ja läheisillesi..

Tällaiset runot koskettavat aina eniten. Koeta jaksaa!

Koskettavan Hieno.

Todella koskettava runo. Voimia sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot