elän tänäänkin

Runoilija Mokkapirtelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"..ei enää sadetta joka henkiin herättää.."
 

Muistot ovat elettyä elämää

ihanat ja kamalat muistot.

Niitä ei tarvitsee unohtaa,

kunhan muistaa vain sen,

että ne ovat menneitä ja elettyjä hetkiä.

Ja nyt tehdään tätä päivää.

Selite: 
elä hyvin tämä päivä
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten oikeassa oletkaan! Niin helposti sitä vain takertuu siihen, mitä oli, tai siihen, mitä ehkä joskus tulee olemaan, ja unohdetaan kokonaan katsoa, mitä tämä hetki toisi tullessaan jos sitä pysähtyisi kuuntelemaan. Loistava runo.

Niin ja kiitos :)

tämä on hyvä pitää mielessä huomennakin

Hieno ajatus tässä.

viisas ja tärkeä muistutus. Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot