poissa

Runoilija Mokkapirtelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"..ei enää sadetta joka henkiin herättää.."
 

tänään oli se päivä.

päivä jolloin kuulin sinun lähteneen

päivä jolloin suru hiipi hiljaa sydämeen

tänään oli se päivä

jolloin tajusin että olet silti aina kanssani

-olet sydämessäni

vaikka oletkin poissa.

Selite: 
pappa <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot