Elämän tarina

Runoilija tertsi

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 18.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

(Verse 1)
Oletko koskaan miettinyt, mihin elämäsi olet kiinnittänyt.
Olen liian paljon itkenyt, eikä sekään vielä riittänyt.
Haluatko jatkaa elämää vai jäädä kotiin lepäämään.
Sitä koskaan en tietää saa, näin sanoi mulle maa.
Katsotko kuuta vai mietitkö maata.
Jatkan eteenpäin ja toivon, etten ketään nää.
Nyt elämää silmiin katson, muut ympäriltäni poistan.
Odotan kunnes katoan, ennen kuin putoan.

(Kertsi)
Yöt valvon, tähtiä katselen.
Parempaa huomista toivoen.
Ulos kävelen ja soitan kauniin sävelen.
Tunnen tuulen kosketuksen, kuulen elämän huokauksen.

(Verse 2)
Kerron tästä, elämän tarinasta.
Sen kerran näin, kaukana sisälläin.
Yhtenä päivänä kun silmäni avasin,
arvasin päätyväni taas takaisin.
Alusta on vaikea aloittaa,
miksen saa tätä koskaan loppumaan.
En tahdo enää jatkaa,
tätä loputonta matkaa.
Se uniini jää, tai ikuisesti häviää.

Selite: 
Tuleva kappale :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvät sanat:)

 

Käyttäjän kaikki runot