Tähdenlento

Runoilija Kari-77

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2004
Viimeksi paikalla: 18.11.2023 10:38

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1977
Facebook:

Usko, toivo ja rakkaus...
 

1. Tahdoin sulle vain, enemmän antaa mitä voin
Sitä jotain kaunista rakkauden.

Sua olin jo, liiankin kauan etsinyt
Enkä voinut uskoa sua löytävän.

Kerto:
Kuin tähdenlentona sä tulit osakseni mun elämääni
ja annoit mulle rakkauta (2 kertaa)

2. Sua lupauduin, koko elämän loppuun rakastaa
Sormus sun sormessas kertoo sen.

Ethän lähde pois, mun elämästäni ikinä
Sen jos lupaat mulle näin on hyvä niin.

Kerto: (2 kertaa)

Outro:
Ethän lähde pois, mun elämästäni ikinä
Sen jos lupaat mulle näin on hyvä niin.

Selite: 
Tuollainen sanoitus syntyi tuossa viime yön pikkutunneilla
Kategoria: 
 

Kommentit

<3Kauniin koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot