Ystävälleni

Runoilija Kari-77

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2004
Viimeksi paikalla: 18.11.2023 10:38

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1977
Facebook:

Usko, toivo ja rakkaus...
 

mulle tärkeä olet sä, ystävä kallein
sua etsinyt olen kaikkialta kaikki nämä pitkät ja tuskaiset vuodet

Ei ole enää pimeyttä, sä valot sytytit
Ei enää kyyneleitä, sä pyyhkinyt olet ne pois
Ei yksinäisyyttä, sen olet täyttänyt olemalla ystäväni.

Selite: 
Juuu..Tämä on omistettu Liljalle...Kiitoksia...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävä runot on mitä ihanimpia =) Kuten tämä

Niin suloinen runo, kaunis kiitos.. :)

Pelkkää ystävyyttä? ;o

Tuntuu kyllä vähän enemmänltä.. Todella kaunista!

Voi rakas ystäväni... Kiitos :) *halii lujasti*
Tiedäthän sinä että siekien olet tärkeä minulle... Tää on oikeesti ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot