Särjetty Sydän

Runoilija Kari-77

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2004
Viimeksi paikalla: 18.11.2023 10:38

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1977
Facebook:

Usko, toivo ja rakkaus...
 

Tiedän, että halusit vaan pelkkää hyvää
Et halunut satuttaa, tiedän sen
Mutta silti teit sen
Työnsit veitseä mun sydämeen
Yhä syvemmälle ja syvemmälle
Ja se sattuu, se todella sattuu
Mutta siitä huolimatta pelkkää hyvää sulle tahdon
Ja toivon, että vielä joskus kaikki olisi kuin ennen

Selite: 
Jooo...Tuollainen tuli taas pitkästä aikaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, mutta hienoa että toivoakin mukana.

kaunis ja surullinen.. tunne samantapainen

 

Käyttäjän kaikki runot