Totuus peilissä

Runoilija *Chloe*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss I just wanna be with you Right here with you just like this ♥
 

Taas katson tuota kuvaa peilissä.
On taas tytön suu vääristynyt
suruun ja kyyneleet loistaa
silmissä.

Taas, kun katson kuvaa peilissä,
näen vain sen, mitä on tullut
jäädäkseen.

Ikuisen surun ja kyyneleet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikean kaunis runo..

kipeän kaunis on runosi

kaunis ja surullinen <3 :)

 

Käyttäjän kaikki runot