Anteeksi ♥

Runoilija *Chloe*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss I just wanna be with you Right here with you just like this ♥
 

En tajua, mikä taas tuli
Tuli vaan tunne, että pitää
päästä pois
Jonnekkin kauas, kauas
tästä paikasta
Lähdin miettimään, mitä
elämälläni teen
Toivottavasti löydän
vastauksen

Antakaa anteeksi,
että lähdin
Antakaa anteeksi,
että en kertonut
Antakaa anteeksi,
että valehtelin
Antakaa anteeksi,
että teitä rakastan
Antakaa anteeksi!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi ihana<3

voi ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot