onnellinen hetki

Runoilija rosmunda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Only love can make you lose something~
 

Ollaan kuin kahden koko maailmassa,
vaikka ympärillä on kymmeniä muita.
Ollaan kuin prinssessa ja prinssi,
satulinnan tanssijaisissa.
Juuri se hetki saa minut onnelliseksi,
sen ansiosta haluan olla sinun.
Mutta sitten sinä tulet,
ja minä häviän varjoihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot