Mutta

Runoilija rosmunda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Only love can make you lose something~
 

Jos olisin pieni enkeli,
sinua suojelisin.
Jos olisin uusi mankeli,
lakanasi silittäisin.
Jos olisin lämmin sukka,
jalkaasi menisin.
Jos olisin pyöreä puolukka,
suuhusi pomppisin.

Päättää voit vain sinä,
mitä sinulle merkitsen.
Mutta minä olen vain minä,
ja sinua rakastamatta olla voi en.

Selite: 
Tämä runo on kirjoitettu minun äidille, joka on maailman paras äiti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihana runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot