Kosketus

Runoilija rosmunda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Only love can make you lose something~
 

Kosketuksesi on kuin kuolleen käsi ihollani,
niin kylmä ja mitään sanomaton.
Silti toivon kosketustasi,
joka repii minut rikki hiljalleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kauniisti kirjoitettu.
Lyhyeenkin runoon mahtuu niin paljon tunnetta.
Pidän <3

tää on hyvä.
kertoo ihmisen loppujen lopuksi aina niin masokistisesta luonteesta,mihin itse ainakin törmään lähes joka hetki.
lisää näitä.

eikö se ole aika epätoivoista.. ja kaikki, minäkin, silti tekee niin. ..kun ei osaa luovuttaa. tässä on hyvä idea :)

lyhyt ja ytimekäs
hyvää synttäriä :)

 

Käyttäjän kaikki runot