Nimetön

Runoilija Sudensielu

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 11.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pienenä suljin silmäni
kun olin liian korkealla
Huvipuistossa isäni otti minua kädestä
kuiskasi: "Avaa silmäsi"
Sankarini turvasi minut
Tiesin etten putoaisi

Nyt minua pelottaa
En ole korkealla
mutta tiedän putoavani
Maailma on syvä kuilu
ja sen reunoilla arvaamatonta hiekkaa
Isä missä olet, kuka minut turvaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm, hieno runo, tunteesta kun yhtäkkiä onkin yksin.. Pidin kovasti. :)

 

Käyttäjän kaikki runot