Nimetön

Runoilija TrueBlackie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.9.2012
Viimeksi paikalla: 15.1.2016 0:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olin hetken niin vapaa.
Minä maistoin jo auringon ja jäätelön ja kuuman auton ja kasvottoman rakkauden, jonka kanssa saisin kokea jotain ihan uutta.

Minä palasin taas tänne hämärään tuijottamaan repaleista tapettia ja miettimään mitä olen tehnyt edellisessä elämässä väärin ja miksi kaiken tämän tuskan jälkeen se olen edelleen minä kuka itkee ääneti pimeässä koska ei sitä tuskaa ennenkään näytetty niin ei näytetä nytkään.

Koska sehän on kateutta, kun itkee toisen onnen takia koska itsellä ei ole mitään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot