Nimetön

Runoilija TrueBlackie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.9.2012
Viimeksi paikalla: 15.1.2016 0:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Omenantuoksuisia tiskejä,
päärynöitä, päärynöitä,
jotka menevät sekaisin.

Rakeita pomppii nurmikolla.
Katosta versoaa ruusuja.
Naapurin pellolla pian puhalluskukkia.

Selite: 
Satunnaisista säkeistä koottu pikarunonen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot