Pelastus

Runoilija Camelon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

27- vuotias juippi Toijalasta ja runoilen harrastepohjalta.. vanhempiakin runoja kannattaa arvostella.. "Toivoo, uskoo, epäilee.. Päivät pitkät odottaa.. Nuori sydän tahtoo rakkautta koskettaa." VIRGO- Rakkautta vaan
 

Tuli viimein.
Pelastus.

Kauan kesti, kunnes sumu hälveni.
Avautui aito maailma kaikkine mahdollisuuksineen.

Sokeasti uskoi ja salasi.
Kunnes palasi järki ja havahduin.

Nyt olen rehellinen. Itselleni.
Sinä olet vain varjo eilisen.

Säälittävä olet sinä. Minä en kavahda.
Voisin sanoa. En vaivaudu.

Sinä tiedät. Hautaan asti kannat kontollasi.

Sinä tiedät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot