Kaamos

Runoilija Camelon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

27- vuotias juippi Toijalasta ja runoilen harrastepohjalta.. vanhempiakin runoja kannattaa arvostella.. "Toivoo, uskoo, epäilee.. Päivät pitkät odottaa.. Nuori sydän tahtoo rakkautta koskettaa." VIRGO- Rakkautta vaan
 

Kaamos ajoista synkin.

Mietin nytkin, miksi mieli on matala, vaikka asiat ovat paremmin.

Mieli on harmaa ja surullinen, kuin suo utuinen, joka ei koskaan näe valoa.

Ei auta, vaikka koittaa asioita iloisia miettiä, etsiä autereisempaa reittiä arjen monilonkeroisessa sokkelossa.

Vain yksi auttaa. Aina ei kuitenkaan ole paikalla.

Uupuu useimmiten silloin, kun sielussa jäytää kipu viiltävimmillään.

Peilistä tuijottaa murhellisen miehen kasvot. Kevättä odotellessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totaalista auringottomuutta, huh tulisi kevat pian!

 

Käyttäjän kaikki runot