Ei enää

Runoilija LonelyDragonfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Laulun sanoja ja tarinoitakin
saa arvostella...
 

Seisot ovellani hymyillen
kuin et koskaan olisi menytkään
yhtä kauniina kuin silloin,
kun vielä toisiamme rakastettiin

Nipistän itseäni nopeasti,
mutta olen aivan hereillä
suljen silmäni hetkeksi,
mutta et vieläkään katoa

~Älä tule lähemmäs
tai en tiedä mitä mä teen
älä ainakaa kosketa
tai kadumme vielä molemmat

Mene pois
kuin et koskaan olisi palannut
mene pois
älä enää jaksa valehdella~

Juokset minua vastaan
kuin et koskaan olisi satuttanut
muistot toistaan kipeämmät
kyyneleet silmiini tuovat

Veit silloin sydämeni
veit rakkauden
veit uskon ihmisiin
jätit vain kylmän katkeruuden

~Älä tule lähemmäs... ~

Nyt sä haluat mut takaisin
kuin et koskaan
olis mua särkenyt
mattoa jalkojen alta vetänyt

~Älä tule lähemmäs...~

Selite: 
Tuli nyt tommonen nopeesti rustattua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi upean kaunis silti niin suruisa..

Taitavasti kirjoitettu..

- Suosikkeihin.. :)

Joskus joku vaan osuu

 

Käyttäjän kaikki runot