Katson peiliin

Runoilija Kääpiö

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pahimmat ongelmat on sun pään sisäs jos asennoidut oikein oot jo puolvälissä.
 

Katson peiliin näen vanhan miehen nuoren miehen kehossa, en näe enään heijastusta enkä pilkettä silmäkulmassa väri ruskea vaihtunut harmaaseen, tyhjään katseeseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot