Yksinäisyys

Runoilija Kääpiö

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pahimmat ongelmat on sun pään sisäs jos asennoidut oikein oot jo puolvälissä.
 

Yhdeksän kuukautta yksin

Itken ja kärsin

Elämäni kuin lasia pieniä palasia

Ei silmien aukaisun ja sulkemisen
välillä mitään mainittavaa.

Hyvitän tekoni pyhitän kehoni

Olkoon tämä vankilani
kunnes olen hyvittänyt tekoni.

Selite: 
aamun mietteitä, toinen runoni vasta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot