Peili

Runoilija Kääpiö

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pahimmat ongelmat on sun pään sisäs jos asennoidut oikein oot jo puolvälissä.
 

Mitä tehdä kun

peilistä ei ketään
enään katso takaisin

Onko jo kylmyys
korvannut lämmön sisälläni
sillä eihän syvä jää
heijasta katsettani takasin

sen voi rikkoa ainoastaan pieninä palasin niinku lasin!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot