Surusilmäinen

Runoilija Shavra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




Mitäs tästä vielä kertoisin itsestäni? Olen kaikenlaisen hevi- ja metalli-musiikin ystävä, kuuntelen vähän kaikenlaisia yhtyeitä. Pidän kirjoittamisesta ja piirtämisestä, tekeillä on tällä hetkellä pienimuotoinen projekti fantasiakirjasarjasta, josta en nyt kerro enempää. Runoilemisessa en ole kovin moitittavan hyvä. Kirjoitan niistä "perinteisistä" aiheista, eli rakkaudesta ja rakkauden katoamisesta. Vaikka nämä nyt ovat vähän tällaisia, toivoisin kuitenkin saavani palautetta runoista.. :)

Omista runoistani voisin suositella:


Et saattanut aavistaa
Hiljaisuudessa
Puut
Ei enää

Niin ja tekstin keskityksestä johtuen nuo runojen nimet saattavat hakemistoissa heilahdella puolelta toiselle vähän kummallisesti. Vaihtoehtoisesti taas runojen ulkoasu saattaa olla aika lailla perseestä. Olen joskus yrittänyt editoida fontin kokoa ja tyyliä, ja sitten jossain vaiheessa koko hoito meni sekaisin.
 

He kutsuivat häntä haaveilijaksi
surusilmäiseksi tytöksi
Joka ei koskaan sanonut sanaakaan
tosissaan
Hän hymyili aina kun häntä katsottiin,
mutta sisällään hän itki
Hän oli surullisempi
kuin moni muu ihminen
Vaikka nauroikin herkästi.

He sanoivat, että hänen maailmansa
on vähän turhan yksinkertainen
Hän ei jaksa kantaa taakkaansa,
hän on jumittunut lapsuusmuistoihinsa
Itselleen ja muille hän uskottelee,
että kaikki on kunnossa
vaikka hän onkin hukassa
Hän ei halua uskoa sitä,
tunteet, kyyneleet pyrkivät pintaan liian herkästi.

Mutta joka ilta, hänen haavemaailmansa
portit avautuvat,
ja hän sulkee silmänsä,
koskaan heräämättä, hän toivoi
Hän sukeltaa liian syvälle päähänsä,
kuulee vain oman äänensä
Aina hän sanoo, ettei hän aio palata,
mutta maailma siellä kaukana
on liian kylmä kohdattava.
Joka aamu hän palaa takaisin
itkemään äänettömästi.
Vaan tänä aamuna, sanoivat,
hän meni liian syvälle pääkoppaansa.
Hengityslinjat hälyttivät jo aamuyöstä.

Selite: 
Myöntäminen, ensimmäinen askel parempaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot