Nimetön

Runoilija LiLja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä enää esitä, että
tietäisit elämästäni.
Tiedän jo totuuden.
Älä halaa minua.
Ei valheita ole tarkoitettu meille.
-Palaammeko entiseen?
kuiskaan hiljaa mielessäni.
Vastausta,
en uskalla edes miettiä.

Selite: 
<b>Kaipaan, ystäväni.</b>
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. <3
Harmi, ettei entiseen voi palata. Voi, kun voisikin! Siellä on niin paljon ihania asioita. Silloin oli niin moni asia paremmin. Mutta toisaalta olen onnellinen, että saan elää tätä hetkeä.

Hieno. Kaunis. Upea.
Hmm. En oikein tiedä miten tätä kuvailisi,
olen aikalailla sanaton.

 

Käyttäjän kaikki runot