Joskus sinut löydän

Runoilija LiLja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä saat räntäsateenkin
näyttämään kauniilta.
Kaktuskin tuntuu
pehmeältä käsissäni.
Kliseisiä lauseita
pyörii päässäni kertoen Sinusta.
Löydän itseni aina
vain kaivertamasta nimeäsi.

Täytyy tarkistaa,
tuleeko viiden jälkeen seitsemän.

Selite: 
<b>Sinulle jota joskus rakastan.</b>
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Hienoa. :) makea muttei liian siirappimainen.^^
Hienoa tämä, rakkaus on juuri tätä ;)<3

 

Käyttäjän kaikki runot