Nimetön

Runoilija LiLja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poskeni painautuu vasten kangasta,
välillä siitä vetäytyen.
Syytä tähän
en tiedä.
Aivan kuin en olisi koskaan
kirjaa avannut.
Silmät kiinni elämä menee silmien ohitse.

Selite: 
hämärän bussin tuotoksia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno pimeä bussi tuotos x)

 

Käyttäjän kaikki runot