Teippi

Runoilija Retue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanoit teippi kaiken kuntoon saa,
sillä ulkoiset haavani koitan parantaa.
Teippi ympärilläni iloitsen,
Sisäiset haavat unohtaen.
Teippi suihkussa tipahtaa,
olen lähellä romahtaa.
Itkien luoksesi taas juoksen,
häntä koipiesi välissä karkuun lähdet.
Kun sinut kiinni saan,
teippaan ja omanani pitää saan.
Teipattuna olet kuin muumioden kingi,
enää et kanssani mistään tingi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Retue Nimetön 17.6.2015 0 Runo
Retue Ei enään 24.3.2015 0 Runo
Retue Sydänten särkijä 14.3.2015 0 Runo
Retue Irtosuhde 11.3.2015 3 Runo
Retue Rumaa on rakkaus 2.2.2015 0 Runo
Retue viikonloppu 20.12.2014 1 Runo
Retue Teippi 4.9.2014 0 Runo
Retue Tahdoitko 3.9.2014 0 Runo
Retue muistoja sinusta 23.1.2013 0 Runo
Retue Enkeli 29.12.2012 0 Runo