viikonloppu

Runoilija Retue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alkoholi saa mielen sekoamaan
On taas viikonloppu lähdetkö juomaan?

Baarissa kiskot viinaa kaksin käsin
Totta kai se on luonnon laki

Kännissä tanssilattian valtaat,
ajattelet tämä on ihanaa!

Pilkun aikaan kotiin alat kaipaamaan, mutta kappas jotain meinaat unohtaa
Miehen aijot mukaasi saada
tuli sieltä kruuna tai klaava

Aamulla mietit tekikö tämä sinut onnelliseksi?
Kyllä, hetkellisesti!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä tarina lienee monelle tuttu.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Retue Nimetön 17.6.2015 0 Runo
Retue Ei enään 24.3.2015 0 Runo
Retue Sydänten särkijä 14.3.2015 0 Runo
Retue Irtosuhde 11.3.2015 3 Runo
Retue Rumaa on rakkaus 2.2.2015 0 Runo
Retue viikonloppu 20.12.2014 1 Runo
Retue Teippi 4.9.2014 0 Runo
Retue Tahdoitko 3.9.2014 0 Runo
Retue muistoja sinusta 23.1.2013 0 Runo
Retue Enkeli 29.12.2012 0 Runo