muistoja sinusta

Runoilija Retue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vanhoja kuvia katson, siellä nään sinut ja minut.
se saa muistoni kukkimaan ja minut miettimään kaikkea.
Sillä nyt kirkkasti muistan sen ajan harmaan kun yhdessä kävelimme tarhaan, siellä suudelman ensimmäisen sinulta sain.
Yhdessä vartuimme silti liian pienen hetken,sillä pian minun oli lähdettävä. Koulusta minua sinä päivänä haettiin ja kysyit äidiltäni voisitko leikkimään tänään tulla? Vastauata et kai koskaan saanut.Vuosia minua odotit takaisin, vuosia kirjeitäni odottaa sait, kunnes viestiä sinulle laitoin ja kerroin että kaikki on hyvin.
Vuosien jälkeen uudelleen ystävyytemme saimme takaisin. Sinulle tarinani sain kerrottua jolloin ymmärsit minne kadonnut olin niin kauaksi aikaa. Sinua olin vuosia kaivannut, ystävääni parhainta.
Kuitenkin tälläkin tarinalla on kurja loppu...
Sillä pian me erkaannuimme emmekä enää koskaan tavanneet,pitäneet yhteyttä emme siis yhtään mitään. Siispä ystäväni parhaimman olin menettänyt. Niitä muistoja tai aikoja en koskaan voi unohtaa.

Selite: 
Ystävästäni jota ikävöin hirmuisesti!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Retue Nimetön 17.6.2015 0 Runo
Retue Ei enään 24.3.2015 0 Runo
Retue Sydänten särkijä 14.3.2015 0 Runo
Retue Irtosuhde 11.3.2015 3 Runo
Retue Rumaa on rakkaus 2.2.2015 0 Runo
Retue viikonloppu 20.12.2014 1 Runo
Retue Teippi 4.9.2014 0 Runo
Retue Tahdoitko 3.9.2014 0 Runo
Retue muistoja sinusta 23.1.2013 0 Runo
Retue Enkeli 29.12.2012 0 Runo