Rumaa on rakkaus

Runoilija Retue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rumaa on rakkaus silloin kun olet
Jonkun virhe suurin erhe
Se loukkaa sinua pahiten silloin kun hän ei enää ikävöi sinua
Hän ei enää katso sinua kuin ainoaa naista koko maailmassa
Kun itket ja hän ei ole enää se joka lohduttaa sinua
Kaipaat häntä sydäntä vihlovasti ja hän ei enää muista edes nimeäsi
Rakkaus on rumaa, mutta silti haemme sitä suurinta rakkautta

Selite: 
Enemmänkin pohdintaa tai toteamista kuin runoutta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Retue Nimetön 17.6.2015 0 Runo
Retue Ei enään 24.3.2015 0 Runo
Retue Sydänten särkijä 14.3.2015 0 Runo
Retue Irtosuhde 11.3.2015 3 Runo
Retue Rumaa on rakkaus 2.2.2015 0 Runo
Retue viikonloppu 20.12.2014 1 Runo
Retue Teippi 4.9.2014 0 Runo
Retue Tahdoitko 3.9.2014 0 Runo
Retue muistoja sinusta 23.1.2013 0 Runo
Retue Enkeli 29.12.2012 0 Runo