Takana

Runoilija Liekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen päämäärä.
 

Jäätynyt koti
Tähtien takainen todellisuus
Huomisen ihana kauneus

Tämä räjähtää,
vielä kerran todellisuus
Huomenna vain raunio
Tähtien takana

Tänään me vielä nousemme
Tämä on tähtien takainen ikuisuus
Laulu on menneisyyden huokaus

En halua olla sovitettu
Minä en mahdu nuotteihin
Tähtien taakse minä asetun
Räjähtävä on tämä todellisuus

Ikuisuuden satamassa
minä en ole kukaan
Olen onnellinen,
olen ei kukaan.

TÄNÄÄN TÄMÄ TODELLISUUS RÄJÄHTÄÄ

Selite: 
Olen rakastunut
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Liekki Minä vihaan 17.6.2007 0 Runo
Liekki minäXORsinä 7.10.2006 1 Runo
Liekki Ismi. 23.8.2006 3 Runo
Liekki Drifting 17.6.2006 0 Runo
Liekki A -> B 12.6.2006 0 Runo
Liekki Valve 30.5.2006 1 Runo
Liekki Takana 28.5.2006 0 Runo
Liekki Kaunis 28.5.2006 1 Runo
Liekki Päämäärä? 20.4.2006 0 Runo