Minä vihaan

Runoilija Liekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen päämäärä.
 

Tänään
heräsin ja mitään ei ollut.
Kuin tyhjyydessä
laahustin eteenpäin
raskain askelin.
Katse maahan luotuna,
lasittuneena
yritin itseni unohtaa.

Niin,
tänään jäljellä ei ole mitään.
Tämä kurja peilikuva,
missä on se hauras kauneus?
Ja minä idiootti siihen uskon
kuin sokea opaskoiraansa.

Katharsis.

Selite: 
itseäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Liekki Minä vihaan 17.6.2007 0 Runo
Liekki minäXORsinä 7.10.2006 1 Runo
Liekki Ismi. 23.8.2006 3 Runo
Liekki Drifting 17.6.2006 0 Runo
Liekki A -> B 12.6.2006 0 Runo
Liekki Valve 30.5.2006 1 Runo
Liekki Takana 28.5.2006 0 Runo
Liekki Kaunis 28.5.2006 1 Runo
Liekki Päämäärä? 20.4.2006 0 Runo