Päämäärä?

Runoilija Liekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen päämäärä.
 

Kuin tähdet taivaalla

      En näe logiikkaa

             Älä revi minua eteenpäin

Se on niin kaukana,

      saavuttamattomissa

            Susirajan takana

Nämä jalat,

      ne eivät tottele minua

            Minä en jaksa

Tuo metsä,

      se on musta

            Se on tyhjä

Missä on järki?

      Nuo puut eivät liiku

            Missä on niiden henki?

Kaukana,

                   Susirajalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Liekki Minä vihaan 17.6.2007 0 Runo
Liekki minäXORsinä 7.10.2006 1 Runo
Liekki Ismi. 23.8.2006 3 Runo
Liekki Drifting 17.6.2006 0 Runo
Liekki A -> B 12.6.2006 0 Runo
Liekki Valve 30.5.2006 1 Runo
Liekki Takana 28.5.2006 0 Runo
Liekki Kaunis 28.5.2006 1 Runo
Liekki Päämäärä? 20.4.2006 0 Runo