Painajaisuni

Runoilija Nervous

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm going to smile like nothings wrong, talk like everythings perfect, act like its all a dream and pretend its not hurting me
 

Unettomaan yöhön heräten,
pelosta ja tuskasta kiljuen,
sängyllä yksin vapisten.

Painajaiset heräävät eloon,
repivät mielen kahtia,
ja vetävät ne paikkaan,
josta ei pääse pakoon.

Turhaan yrität
minua mielistellä,
Polvistu, kumarra
ja kohtaa päällikkösi
silmästä silmään.

Armoa pyytäen,
kyyneleitä pyyhkien,
hiljaa puhuen
ääni väristen.

"Pyydän."

Lopeta ruikutus,
valmistaudu kohtaloosi.
Minä olen sinut tänne määrännyt,
ja täällä sinä olevi ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot