Enkelini

Runoilija DämM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En voi ajatella, että olet mennyt
jälkesi jättänyt, itsesi peitellyt
Ennen olit ihminen, enkeli sielusta
Nyt olet enkeli, ihmisen lailla
On sulle kasvanu siivet selkääsi,
ja nyt voit lentää omilla teilläsi
Rakas, tulisit takasin
en voi elää ilman rakkauttasi

Selite: 
R.I.P Tomi <''3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot